Uddannelse og kurser

Herunder findes, de af foreningen, godkendte uddannelser og kurser indenfor rideterapi og heste.

Foreningen anbefaler og henviser til at man, som kursist, henvender sig og besøger det enkelte kursussted inden tilmelding, da samtlige kurser har stor forskellighed indenfor de fysiske såvel som de psykiske rammer. Foreningen har udelukkende haft fokus på det faglige indhold og undervisernes faglighed.

Kursus i rideterapi:

Skolen for rideterapi

www.skolenforrideterapi.dk

HappyHorses

www.happyhorses.dk (uddannelse i hesteassisteret terapi)

Horsessense – TRUE LEAD ACADEMY

www.horsessense.dk

Hesteuddannelse:

Basiskursus

www.islandshest.dk

Centreret Rideinstruktør

Se Facebook “Centreret ridning i Danmark”

BBH instruktør – basis

www.blueberryhill.dk

Rideterapeutisk hestearbejde

www.skolenforrideterapi.dk

Horse in Harmony / Trainer

www.horseinharmony.dk

Horsemanship:

Horse in Harmony v. Ute Lehmann

www.horseinharmony.dk

Marianne Florman

www.horsessense.dk

rid 2 070Alle der ønsker at udbyde kursus, uddannelse og undervisning skal sende en ansøgning til bestyrelsen.

Ansøgningen skal være en uddybende og dokumenteret redegørelse af ansøgers kompetencer, teoretiske og praktiske erfaring.

Ansøgningen skal godkendes af bestyrelsen og kommer derefter på foreningens hjemmeside.

Ansøgningen sendes til:

info@rideterapeutforeningen.dk